Vi hjälper varandra

Alla får en möjlighet att bli den dom vill, tack vare dig
Young Female Student

Lärare

Jag hjälper dig med läxorna

Jag går sista året på universitetet och finns tillgänglig för att hjälpa dig med läxor. Mina favoritämnen är: Matematik, Engelska och Fysisk.
 

maila mig
Leende man på bärbar dator

Ordförande

Jag hjälper lärarna

Vi startade Convivir eftersom vi vet hur viktig skolan är för samhället och våra barns välmående.

maila mig
13315298_1368390819854385_81119767697214

Webbansvarig

Jag ser till att hemsidan fungerar

Mitt namn är Mikael Roos och jag drivs av att hjälpa organisationer med som har ett välgörande ändamål. Om du har frågor gällande hemsidan eller är i behov av en hemsida, kontakta mig.

Gör skillnad

Var med och gör skillnad som läxhjälpare, förra terminen var det ca 17 00 elever som inte klarade  grundskolan i Sverige och det finns skolor där 7 av 10 elever inte når gymnasiebehörighet. Ditt arbete hos oss är mer än bara ett jobb, du är med och hjälper ungdomar att forma morgondagens samhälle.

Tjänster

Tjänsten är timanställning på eftermiddagar/helger, du får möjlighet att lära känna dagens ungdomar genom att hjälpa dem med sina studier på plats i våra lokaler. 

 

Det finns även distansmöjlighet, vi erbjuder läxhjälp online och vi söker folk som kan hjälpa till att svara på elevernas frågor via email.

Vi erbjuder stöd i:

Vi erbjuder i första hand stöd i kärnämnen:


Biologi, Engelska, Fysik, Geografi, Hem- och konsumentkunskap, Historia, hälsa, Kemi, Matematik, Moders mål, Religionskunskap, Samhällskunskap, Svenska, Svenska som andraspråk